3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un important supermarket din Slatina, amendat cu 20.000 de lei pentru că vindea brânză expirată

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au continuat și joi activitățile în domeniul combaterii criminalitășii economice, în urma controalelor efectuate aplicând patru sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 35.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite. Cea mai mare amendă, de 20.000 de lei, a fost aplicată magazinului Carrefour Market din Slatina, zona Pandipo, unde oamenii legii au găsit expusă la vânzare brânză expirată.  

„În urma unui control efectuat la un supermarket din municipiul Slatina, s-a constatat faptul că diverse produse oferite spre vânzare, respectiv brânzeturi, aveau termenul de valabilitate expirat. Societatea comercială a fost sancționată cu amendă în valoare de 20.000 lei, iar produsele, în cantitate totală de 27 de kilograme, au fost confiscate”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Olt.

Tot pe raza municipiului Slatina, alți doi agenți economici comercializau produse alimentare, respectiv făină, fără a deține documente legale de proveniență, fiind sancționați cu amenzi în valoare de 5.000 de lei fiecare.

Și un agent economic din comuna Curtișoara, care oferea la vânzare țigarete fără timbru fiscal, a fost sancționat cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar întreaga cantitate de produs a fost confiscată.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți