13.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Mai puțini olteni aflați în izolare la domiciliu și carantină

- Advertisement -

Situația epidemiologică privind monitorizarea cazurilor de infecții umane cu Coronavirus se schimbă de pe o zi pe alta în județul Olt. Față de ziua precedentă, sâmbătă, la ora prânzului, era în scădere atât numărul persoanelor aflate în izolare la domiciliu, cât și al celor aflate în carantină.

Astfel, sâmbătă după-amiaza, din totalul celor 5.151 de olteni intrați în autoizolare de la începutul perioadei de supraveghere a cazurilor de COVID-19 de specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt, 154 erau încă în izolare la domiciliu și 4.997 erau ieșite din autoizolare. În privința persoanelor aflate în carantină, din totalul de 795 întoarse din țările serios afectate de Coronavirus și intrate în carantină în cele 23 de centre special amenajate în județ, 332 încă erau carantinate, iar 463 ieșiseră din regimul de carantinare.

Avem și 14 olteni diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2, 13 în județ conform Grupului de Comunicare Strategică și unul care este în evidența DSP Dolj, fiind vorba tot de un pacient din Olt, dar care s-a aflat în carantină într-un centru special amenajat în județul vecin. Dintre aceste cazuri confirmate cu COVID-19, opt sunt încă internate în spitale din Slatina, Craiova și București, iar celelalte șase sunt declarate vindecate și externate din unități medicale din Slatina și Craiova, unde au primit tratament de specialitate.  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți