17.3 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii au amendat mai mulți romi din Piatra Olt care au făcut petrecere de Paște

- Advertisement -

Nu mai puțin de 12 persoane de etnie romă, din orașul Piatra Olt, care în prima zi de Paște au încălcat prevederile ordonanțelor militare impuse pentru a preveni răspândirea noului Coronavirus și au făcut o mare petrecere, au fost amendate de polițiștii olteni. Persoanele, atât bărbați, cât și femei, cu vârste cuprinse între 18 și 48 de ani, au primit contravenții în valoare de 24.000 de lei, imaginile în care ei se distrau fiind făcute publice pe o rețea de socializare.

Polițiștii s-au autosesizat în urma apariției imaginilor pe Facebook, spune Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Piatra Olt s-au autosesizat și au identificat 12 persoane care, la data de 19 aprilie, au încălcat dispozițiile legale impuse de starea de urgență, nerespectând distanțarea socială în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19. Polițiștii au sancționat contravențional cele 12 persoane, bărbați și femei, cu vârste cuprinse între 18 și 48 de ani, cu amenzi în valoare totală de 24.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare”, a declarat reprezentantul IPJ.

Sursa citată a adăugat că cei 12 romi nu erau carantinați și nu erau izolați la domiciliu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți