12.3 C
Slatina
luni,5 iunie,2023
spot_img
No menu items!

Latest Posts

Acțiunile de spălare și dezinfecție a domeniului public, reluate de Primăria Slatina

De marți seara, reprezentanții Primăriei au reluat acțiunile ample de spălare și dezinfecție, cu spumă activă și substanțe certificate, a suprafețelor din domeniul public al municipiului Slatina.

Pe 30 de străzi au fost prezente, marți seară, autoritățile locale, pentru a acționa din nou în vederea răspândirii virusului COVID-19.  

S-a intervenit pe străzile Cuza Vodă, Elena Doamna, Plevnei, Dorobanți, Cireșoaia, Văilor, Ecaterina Teodoroiu, Gladiolei, Aleea Tineretului, Prelungirea Primăverii, Aleea Rozelor, Mânăstirii, Zmeurei, Bulevardul A. I. Cuza, Crizantemei, Garofiței Violetei, Mărăști, Tunari, Drăgănești, Crișan, Cornișei, General Aurel Aldea, Orhideelor, Eugen Ionescu, Toamnei, Profesor Alexe Marin, Profesor M. S. Andreian, Câmpului, Aleea Înfrățirii și Aleea Mărului, pentru a spăla și dezinfecta atât partea carosabilă, cât și trotuarele, aleile de acces, parcările, mobilierul stradal, platformele de gunoi, intrările în blocuri, stațiile mijloacelor de transport în comun.

„Deoarece sănătatea dumneavoastră și a comunității noastre este prioritatea mea și a administrației publice a municipiului Slatina de-a lungul întregii stări de urgență, vă reamintesc faptul că aceste acțiuni sunt doar o parte din măsurile pe care le luăm pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus la nivelul orașului nostru. Rămâneți pe cât este posibil în case, iar noi depunem toate eforturile pentru a fi cu toții în siguranță! Vă doresc multă sănătate!”, a transmis Emil Moț, primarul Slatinei, pe pagina sa de Facebook.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.