22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Membri ai unei familii din Slatina, noii pacienți din Olt diagnosticați cu COVID-19

- Advertisement -

Patru noi cazuri au fost confirmate cu Coronavirus în județul Olt și este vorba de membrii unei familii din municipiul Slatina, care s-au întors din Marea Britanie. În prezent, aceștia sunt internați la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru terapie, starea lor de sănătate fiind una bună.

Cele patru noi cazuri, un adult și trei copii, s-au aflat în izolare la domiciliu timp de 14 zile, după ce s-au întors din țara serios afectată de infecția umană cu virusul SARS-CoV-2. Tocmai în ultima zi de autoizolare, membrii familiei din Slatina au primit rezultatul testului pentru Coronavirus, care a fost pozitiv, așa că au fost preluați de acasă cu autoizoleta și transportați la Spitalul Slatina, unde au fost internați pentru a primi tratament de specialitate. În prezent, starea lor de sănătate este bună.

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt au venit cu detalii despre aceste noi patru cazuri diagnosticate cu Coronavirus. „Ultimele patru cazuri confirmate cu infecția COVID-19 de la nivelul județului Olt s-a făcut de secția COVID, prezentând semne clinice de boală, respectiv: febră moderată, disfagie și tuse seacă. Din ancheta epidemiologică reiese că debutul a fost cu disfagie și tuse seacă, simptome care au debutat din a 14-a zi de autoizolare (cele patru persoane se aflau în autoizolare la domiciliu, având antecedente de călătorie). La data prezentei, pacienții se află internați în Spitalul COVID, cu stare generală bună, afebrili în ultimele 24 de ore. Pacienții se află în supraveghere și tratament, conform ghidului terapeutic. Ancheta  bacteriologică este în derulare”, se arată în comunicatul remis de DSP.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți