18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Bătrân dispărut înainte de Paște, căutat de polițiști

- Advertisement -

Un bărbat de 63 de ani, din comuna Vișina Nouă, care a dispărut înainte Paște, este căutat de polițiști, dispariția acestuia fiind anunțată de fratele său.

Bărbatul a sesizat oamenii legii pe 17 aprilie, însă acordul privind mediatizarea cazului a fost dat abia acum, iar bătrânul din Vișina Nouă, care locuia singur, se pare că nu a mai fost văzut în preajma casei sale încă din data de 14 aprilie.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că activitățile de căutare ale dispărutului sunt desfășurate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Vișina, împreună cu cei de investigații criminale cadrul Poliției. „În urmă cu o săptămână, bărbatul, în vârstă de 63 de ani, ar fi plecat de la domiciliul său din comuna Vișina Nouă și nu a mai revenit până în prezent”, a spus reprezentantul IPJ.

Bărbatul este Florian Golea, are 1,65 metri înălțime, aproximativ 65 de kilograme, părul cărunt, ochi căprui și, din păcate, nu se cunosc articolele vestimentare pe care acesta le purta la data plecării.

Persoanele care dețin informații ce ar putea ajuta la găsirea dispărutului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune de urgență la 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți