23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Mapă cu bani și documente, găsită și returnată proprietarului de polițiștii din Caracal

- Advertisement -

Pe lângă acțiunile desfășurate în această perioadă privind respectarea măsurilor prevăzute de ordonanțele militare, impuse pentru a preveni răspândirea noului Coronavirus, polițiștii olteni continuă să patruleze în județ și pentru a asigura ordinea și liniștea publică. Astfel, în timp ce patrulau miercuri la intersecția străzilor Craiovei și Ion Mincu, din municipiul Caracal, oamenii legii au găsit o mapă pierdută de un localnic, pe care ulterior au predat-o proprietarului.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că polițiștii au verificat mapa și au găsit în interior mai multe documente, care au dus la identificarea proprietarului, dar și suma de 140 de lei.

Echipajul de poliție s-a dus acasă la bărbatul de 52 de ani, din Caracal, și au returnat mapa cu bani și acte soției acestuia, care a ținut să mulțumească forțelor de ordine.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal sunt bucuroși că, în aceste momente de încercare, au reușit să facă o bucurie și să aducă pe chipul femeii un zâmbet de mulțumire”, a spus reprezentantul IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți