15.2 C
Slatina
miercuri,31 mai,2023
spot_img

Latest Posts

Mapă cu bani și documente, găsită și returnată proprietarului de polițiștii din Caracal

Pe lângă acțiunile desfășurate în această perioadă privind respectarea măsurilor prevăzute de ordonanțele militare, impuse pentru a preveni răspândirea noului Coronavirus, polițiștii olteni continuă să patruleze în județ și pentru a asigura ordinea și liniștea publică. Astfel, în timp ce patrulau miercuri la intersecția străzilor Craiovei și Ion Mincu, din municipiul Caracal, oamenii legii au găsit o mapă pierdută de un localnic, pe care ulterior au predat-o proprietarului.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că polițiștii au verificat mapa și au găsit în interior mai multe documente, care au dus la identificarea proprietarului, dar și suma de 140 de lei.

Echipajul de poliție s-a dus acasă la bărbatul de 52 de ani, din Caracal, și au returnat mapa cu bani și acte soției acestuia, care a ținut să mulțumească forțelor de ordine.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal sunt bucuroși că, în aceste momente de încercare, au reușit să facă o bucurie și să aducă pe chipul femeii un zâmbet de mulțumire”, a spus reprezentantul IPJ.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.