10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Grupul de Comunicare Strategică anunță 33 de cazuri de COVID-19, confirmate în Olt

- Advertisement -

Datele oficiale prezentate duminică, la ora 13:00, de Grupul de Comunicare Strategică arată că în județul Olt s-au înregistrat noi cazuri confirmate cu virusul SARS-CoV-2. În total, sunt 33 de bolnavi diagnosticați cu noul Coronavirus, iar ultimele 13 cazuri ar fi confirmate doar în cursul ultimei zile.

Printre cele 13 cazuri se numără și cele șapte anunțate sâmbătă după-amiaza de specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt, respectiv angajații de la fabrica de confecții textile Vas Co Tricot, din municipiul Caracal, așa cum au comunicat surse locale din localitate, aceștia fiind contacți ai femeii de 59 de ani, din Caracal, care lucra aici și a fost confirmată cu virusul COVID-19 în cursul zilei de joi.

Pe lângă aceste 33 de cazuri, în județul Olt mai este înregistrată o persoană cu aceeași boală. Este vorba de bărbatul de 46 de ani, tot din Caracal, care de la începutul perioadei de supraveghere a infecțiilor umane cu virusul SARS-CoV-2 s-a aflat carantinat într-un centru de carantină din localitatea doljeană Calafat, iar acum este raportat de specialiștii DSP Dolj. Între timp, acesta a fost și declarat vindecat și externat din Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” Craiova, unde a primit tratament de specialitate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți