14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Tânără din Slatina, dispărută de duminică dimineață și căutată de polițiști

- Advertisement -

O tânără de 27 de ani, din municipiul Slatina, a plecat de acasă duminică dimineața și nu a mai revenit, iar polițiștii slătineni au fost alertați prin 112 cu privire la dispariția ei și o caută în prezent.

„În această dimineață polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați prin apelul de urgență 112 despre faptul că o femeie, de 27 de ani, ar fi plecat voluntar de la locuința sa din municipiul Slatina și nu a mai revenit”, spune Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Tânăra locuiește cu iubitul, la Slatina, iar acesta a plecat la serviciu cu o seară înainte, în tura de noapte, iar când s-a întors duminică dimineață acasă nu a mai găsit-o pe aceasta în domiciliu. Nu i-a găsit nici telefonul, dar nici obiecte personale. Mama femeii a alertat poliția, după ce a încercat să o apeleze pe aceasta pe telefonul mobil pe care îl are închis.

Tânăra dispărută este Irina Nicoleta Marcu, are 1,65 metri înălțime, 60 de kilograme, păr șaten lung, ochi albaștri și ten deschis, iar la data plecării este posibil să fi purtat geacă violet, pantaloni gri și tricou alb.

Persoanele care pot oferi detalii care ar putea ajuta la găsirea acesteia sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți