13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Se reia testarea șoferilor care vor să reducă perioada de suspendare a permisului auto

- Advertisement -

Ca urmare a prevenirii răspândirii virusului COVID-19, activitatea de testare a conducătorilor auto în vederea reducerii perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce a fost suspendată, însă, începând cu această săptămână, va fi reluată de polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Olt.

Testarea va fi organizată în fiecare zi de miercuri, începând din 29 aprilie 2020, ora 09:00, locația unde se vor susține testările fiind Centrul de Perfecționare – IFPTR din municipiul Slatina, strada Pitesti, numărul 163.

Testările vor fi susținute în condiții aparte, șoferii care vor să reducă perioada de suspendare a permisului auto fiind nevoiți să poarte măști și mânuși de protecție, în vederea protejării.

„Pentru limitarea transmiterii infecțiilor respiratorii acute și a potențialelor infecții cu Coronavirus, vă adresăm rugămintea să acordați atenție sporită măsurilor de prevenire care se impun pentru autoprotecția dumneavoastră și să purtați măști și mânuși de protecție la data susținerii testării”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți