12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Clădire dezafectată, distrusă într-un incendiu puternic izbucnit la Osica de Sus

- Advertisement -

O clădire dezafectată din satul Vlăduleni, comuna Osica de Sus, a fost cuprinsă de flăcări, marți după-amiază, din cauza unui scurtcircuit electric. Pentru a stinge incendiul devastator, la fața locului au intervenit echipaje de pompieri de la Garda Osica de Sus și Detașamentul Caracal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că în momentul sosirii salvatorilor incendiul se manifesta la acoperișul clădirii și la tavanele încăperilor, cu posibilitate de propagare la construcțiile aflate în apropiere.

Acoperișul, dar și tavanele mai multor încăperi, s-au făcut scrum în urma incendiului, care a fost stins după aproape trei ore de intervenție continuă. „Pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ trei ore. Au ars aproximativ 250 de metri pătrați de acoperiș și 180 de metri pătrați de tavane”, a spus reprezentantul ISU.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric, spun pompierii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți