19.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

ITM Olt. „Opriți pandemia: securitatea și sănătatea la locul de muncă pot salva vieți”

- Advertisement -

Din cauza pandemiei de COVID-19, Ziua Mondială a Securității și Sănătății în Muncă (SSM) a fost marcată în 2020 într-un mod mai aparte. „Opriți pandemia: securitatea și sănătatea la locul de muncă pot salva vieți” este sloganul ales pentru această zi, sărbătorită anual de Organizația Internațională a Muncii pe 28 aprilie, totodată acesta fiind și îndemnul angajaților Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt.

„Mai mult decât oricând, sensibilizarea cu privire la adoptarea unor practici sigure la locul de muncă și la rolul important al serviciilor din domeniul securității și sănătății în muncă trebuie să fie în centrul atenției acestei zile internaționale”, se arată într-un comunicat remis de inspectorii de muncă din județ.

Deși toată lumea este afectată de pandemia de Coronavirus și de criza globală, lucrătorii se află în prima linie.

Potrivit ITM Olt, acesta este motivul pentru care a fost ales sloganul „Opriți pandemia la locul de muncă” pentru Ziua internațională a comemorării lucrătorilor din acest an, sărbătorită tot pe 28 aprilie, organizată pentru a veni în sprijinul tuturor lucrătorilor și în memoria celor care au decedat, au dobândit un handicap, au avut un accident sau s-au îmbolnăvit la locul de muncă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți