14 agenți de poliție din Olt, în izolare la domiciliu. Au intrat în contact cu jandarmii din Dolj, confirmați cu Covid-19

Mai mulți jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Frații Buzești” Craiova a Inspectoratului Județean de Jandarmi Dolj au fost prezenți, alături de oamenii legii din Olt, la acțiunile desfășurate în județ pe linia verificării măsurilor prevăzute de ordonanțele militare impuse pentru a preveni răspândirea noului Coronavirus. Și cum în ultimele zile mai mulți jandarmi din județul vecin au fost pozitivați cu acest virus, nu mai puțin de 14 agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, care au intrat în contact cu aceștia, se află acum în autoizolare.

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt au deschis o anchetă epidemiologică în acest caz și, pe lângă polițiștii olteni intrați până acum în izolare la domiciliu, sunt și 31 de contacți de familie ai oamenilor legii care se află în autoizolare.  

„Având în vedere rezultatul testului pozitiv Covid-19 a unor jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă «Frații Buzești» Craiova, din județul Dolj, care au desfășurat activități pe raza județului Olt, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Olt a declanșat o anchetă epidemiologică, care este în curs de desfășurare. În urma  acestei anchete, DSP Olt a dispus, până în prezent, măsura izolării la domiciliu a 14 agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. De asemenea, a fost dispusă măsura izolării la domiciliu a 31 de persoane, contacți de familie ai acestora”, se arată într-un comunicat remis de Prefectura Olt.

Sursa citată mai arată că, în acest moment, toate persoanele se află în supraveghere medicală și nu prezintă simptomatologie specifică infecției umane cu virusul SARS-CoV-2.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<