10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

38 de cazuri de Covid-19 confirmate în Olt, potrivit datelor oficiale publicate de GCS

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a publicat miercuri, puțin după ora 13:00, noile cazuri de Coronavirus care au fost confirmate la nivelul întregii țări. Față de ziua precedentă, în județul Olt sunt confirmate oficial 38 de îmbolnăviri cu virusul Covid-19.

Unul dintre ultime două cazuri de Coronavirus confirmate în ultima zi este copilul de 12 ani, care a intrat în contact direct cu un angajat al fabricii de confecții textile Vas Co Tricot, din municipiul Caracal. Celălalt caz este o femeie care este angajată la aceeași firmă.

Cu aceste îmbolnăviri, sunt nu mai puțin de 13 pacienți confirmați cu virusul SARS-CoV-2 care au legătură cu cazul de la fabrica de tricotaje caracaleană.

Noul Coronavirus a ajuns aici în urma unei delegații efectuată recent de o angajată de la o firmă din localitatea gorjeană Motru, unde activitatea a fost suspendată pentru apariția unor cazuri pozitive cu Covid-19. După această vizită, contabila de la Vas Co Tricot Caracal, în vârstă de 59 de ani, din Caracal, a fost confirmată pozitiv cu Coronavirus pe 23 aprilie, pentru ca două zile mai târziu să fie diagnosticați cu același virus șapte contacți ai femeii, angajați la aceeași fabrică de tricotaje, respectiv patronul și șase femei. Încă trei membri ai unei familii, contacți direcți ai unuia dintre salariații pozitivați, au fost confirmați luni cu virusul SARS-CoV-2.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți