14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tablete gratuite din partea Primăriei Cungrea pentru elevii celor două școli din comună

- Advertisement -

Pandemia de Coronavirus a făcut ca învățământul să se desfășoare în mediul on-line, motiv pentru care unele administrații publice locale din județul Olt să se gândească la binele elevilor, pentru ca aceștia să poată încheia anul școlar 2019 – 2020. Una dintre aceste primării este cea din Cungrea care achiziționează în această perioadă tablete ce le vor fi distribuite gratuit cursanților din cele două școli care funcționează în localitate.

„Având în vedere contextul actual legat de desfășurarea cursurilor școlare on-line, toți elevii din cadrul celor două școli de pe raza comunei noastre vor primi gratuit tablete din partea primăriei. Astfel, procesul educațional se va desfășura în condiții optime. Suntem, așa cum v-am dovedit, în slujba dumneavoastră. Totul va fi bine!”, precizează reprezentanții Primăriei Cungrea într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

89 de tablete, în valoare de peste 25.000 de lei, vor ajunge la elevii din clasele I – IV de la Școala Oteștii de Jos și cei de la clasele V – VIII de la Școala Cungrea. „Costul unei tablete este de 285 de lei și în total se vor cumpăra 89 de tablete pentru elevii de la cele două școli din satele Cungrea și Oteștii de Jos. Fondurile pentru achiziționarea acestor device-uri sunt alocate din bugetul local, deja le-am comandat, iar proiectul de hotărâre privind achiziționare și distribuirea acestor tablete către cursanți va fi aprobat în ședința de Consiliu Local de mâine (joi n.r.). Ne dorim ca procesul de învățământ să poată fi desfășurat în condiții normale și de elevii noștri, așa cum se întâmplă și în alte localități ale județului, și vom continua să ne implicăm și pe viitor în ceea ce înseamnă performanța în domeniul educațional la nivelul comunei Cungrea”, a declarat Cosmin Vlad, administratorul public al Primăriei Cungrea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți