19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Au furat aparatură electronică din remorca unui TIR, în Ungaria, și au fost prinși în Caracal

- Advertisement -

Trei bărbați, dintre care doi caracaleni de 21 și 34 de ani și un italian de 41 de ani, stabilit tot în Caracal, au fost prinși joi pe raza municipiului de polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul mascaților de la Serviciul de Acțiuni Speciale Olt, pe numele lor fiind emise mandate europene de arestare, de autoritățile din Ungaria, după ce au furat aparatură electronică de 28.000 de euro din remorca unui TIR.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că cei trei bărbați au fost identificați de polițiști în Caracal, fiind prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

„La data de 30 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei din cadrul Poliției municipiului Carcal au pus în executare trei mandate europene de arestare, emise de autoritățile judiciare din Ungaria. Mandatele au fost emise de autoritățile din Ungaria pe numele celor trei persoane, respectiv doi bărbați, de 21 și de 34 de ani, din municipiul Caracal, și un cetățean italian, de 41 de ani (stabilit tot la Caracal n.r.), fiind bănuiți că ar fi sustras aparatură electronică în valoare de 28.000 euro din remorca unui autotren”, a spus reprezentantul IPJ.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 ore, iar vineri vor fi prezentați în fața magistraților Curții de Apel Craiova, în vederea predării acestora către autoritățile judiciare din Ungaria.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți