7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Alți 53 de olteni, amendați pentru că nu au stat în casă

- Advertisement -

Ordonanțele militare impuse pentru a preveni răspândirea infecției umane cu virusul SARS-CoV-2 au continuat să fie încălcate de locuitorii din Olt și în cursul zilei de joi. În ziua de dinainte de 1 Mai, peste 50 de olteni au fost amendați cu peste 93.000 de lei pentru că au ieșit din casă fără un motiv întemeiat și oamenii legii i-au găsit pe străzile județului.

Potrivit unui comunicat remis de Prefectura Olt, peste 700 de verificări privind modul în care cetățenii respectă măsura izolării, carantinării instituționalizate, respectiv măsura privind restricționarea circulației pe perioada stării de urgență, au fost efectuate joi de forțele de ordine. În urma acestor activități, s-au aplicat 53 de sancțiuni contravenționale persoanelor care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, în valoare totală de 93.000 lei.

Totodată, forțele de ordine au desfășurat și peste 80 de verificări la societăți comerciale și persoane fizice autorizate din Olt, privind respectarea interdicțiilor instituite pe durata stării de urgență. Nu au fost aplicate sancțiuni în acest domeniu.

Aproximativ 450 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari au efectuat, în ziua de dinainte de 1 Mai, controale și verificări, au fost angrenați în activități de fluidizare a traficului rutier și însoțire a unor autoturisme spre centrele de carantină și au asigurat paza locațiilor de carantinare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți