14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Amenzi de 80.000 de lei pentru romii din Osica de Sus, care s-au distrat la grătar de 1 Mai

- Advertisement -

Dacă inițial se vehicula că ar fi fost vorba de peste zece romi care au participat grătarul de 1 Mai, din pădurea de la marginea comunei Osica de Sus, încălcând astfel prevederile ordonanțelor militare impuse pentru a preveni răspândirea noului Coronavirus, polițiștii au efectuat cercetări și au stabilit că la marea petrecere au participat nouă persoane, dintre care două minore, iar acestea au fost amendate cu 80.000 de lei.

„În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Osica, cu sprijinul jandarmilor olteni, au fost identificate nouă persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 36 de ani, toate din comuna Osica de Sus. Două dintre persoanele identificate sunt minore. Astfel, la data de 1 mai, aceștia au încălcat măsurile generale de prevenire a răspândirii COVID-19, respectiv măsura distanțării sociale, prin formarea unui grup mai mare de trei persoane. Polițiștii au sancționat contravențional cele nouă persoane, cu amenzi în valoare totală de 80.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare 2 din 2020”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Marea distracție a romilor a fost făcută publică de unul dintre petrecăreți, chiar pe pagina lui de socializare.

Cu toții au încins grătarul într-o pădure de la marginea comunei Osica de Sus, au început să asculte manele la maximum și chiar au ținut să facă și un live pe Facebook. Polițiștii s-au autosesizat după ce au urmărit imaginile difuzate în direct de protagoniștii chefului, care erau urmărite de 3.500 de persoane. Însă, după ce oamenii legii au luat la cunoștință cele petrecute, cel care era în live pe pagina sa de socializare a șters atât live-ul și, totodată, și-a închis și Facebook-ul. 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți