Peste zece romi din Osica de Sus, la grătar de 1 Mai. Au făcut live pe Facebook, iar acum sunt căutați de polițiști

Mai mulți romi din comuna Osica de Sus au ignorat ordonanțele militare și de 1 Mai, când oamenii legii au anunțat că trebuie să stăm în casă având în vedere pandemia de Coronavirus, au făcut o mare petrecere în aer liber. Au încins grătarul într-o pădure de la marginea localității, au început să asculte manele la maximum și chiar au ținut să facă și un live pe Facebook.

Nu a durat mult și polițiștii s-au autosesizat după ce au urmărit imaginile difuzate în direct de la pădure cu distracția romilor, care erau urmărite de 3.500 de persoane, însă tot la fel de puțin a durat ca cel care era în live pe Facebook să șteargă atât live-ul, cât și să-și închidă pagina de socializare. Acum, oamenii legii încearcă să-i identifice pe toți cei care s-au distrat de 1 Mai, fără a ține cont de prevederile ordonanțelor militare.

„În urma imaginilor apărute pe o rețea de socializare, în care apar mai multe persoane care petrec ziua de 1 Mai în aer liber, nerespectând ordonanțele militare, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Osica s-au autosesizat și efectuează verificări pentru a identifica persoanele respective și pentru a stabili situația de fapt, urmând a fi luate măsuri legale”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit sursei citate, din primele cercetări, în filmarea postată pe Facebook apar peste zece persoane, una dintre ele fiind deja identificată.

Un comentariu la „Peste zece romi din Osica de Sus, la grătar de 1 Mai. Au făcut live pe Facebook, iar acum sunt căutați de polițiști

  • Eu nu ma pot intoarce acasa, dar tiganii petrec. Pentru cine dracu e lege acolo?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<