23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

300 de măști de protecție și 3.500 tablete de dezinfectant, vândute ilegal de o firmă din Potcoava

- Advertisement -

O societate comercială din orașul Potcoava a fost amendată cu 20.000 de lei, după ce polițiștii de criminalitate economică au descoperit, pe 1 mai, că vinde ilegal 300 de măști și 3.500 de tablete de clor, întreaga marfă fiind confiscată.    

Firma a fost sancționată contravențional în urma activităților desfășurate de oamenii legii în domeniul combaterii criminalității economice la societăți comerciale și persoane fizice autorizate privind respectarea interdicțiilor instituite pe durata stării de urgență.

În urma controlului efectuat la sediul secundar al unei societăți din orașul Potcoava, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au constatat existența mai multor produse, respectiv 300 de măști de protecție de tip FF1 și 3.500 de tablete dezinfectant clorigen, fără documente legale de proveniență. Produsele au fost ridicate în vederea confiscării.

Astfel, agentul economic a fost amendat cu 20.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 12 din 1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți