15.2 C
Slatina
duminică,19 mai,2024

Ultimele Articole

Județul Olt rămâne cu 42 de cazuri confirmate cu Covid-19. Fără îmbolnăviri noi, pentru a doua zi la rând

- Advertisement -

Grupul de Comuniare Strategică a raportat sâmbătă, la ora 13:00, datele oficiale despre noile cazuri de Coronavirus care s-au înregistrat în întreaga țară, în ultima zi. Din fericire, județul Olt a rămas cu aceleași 42 de cazuri, pentru a doua zi la rând fiind raportată nicio îmbolnăvire nouă.

Din totalul celor 42 de cazuri cu infecția cu virusul Covid-19, cele mai multe au legătură cu focarul de la fabrica de confecții textile Vas Co Tricot din municipiul Caracal.

Primul caz de Coronavirus confirmat la fabrica de tricotaje a fost confirmat pe 23 aprilie, fiind vorba de contabila în vârstă de 59 de ani, din Caracal. În urmă cu o săptămână, au fost diagnosticați cu același virus șapte contacți ai femeii, tot angajați ai societății Vas Co Tricot, respectiv patronul și șase femei. Încă trei membri ai unei familii, contacți direcți ai unuia dintre salariații fabricii caracalene pozitivați, au fost confirmați pe 27 aprilie cu SARS-CoV-2, ziua următoare și un băiat de 12 ani, contact direct al unui alt angajat a fost diagnosticat cu aceeași boală, iar alte două salariate ale firmei au fost diagnosticate cu virusul pe 29 aprilie. Ultimele două cazuri de Covid-19 au fost confirmate la fabrica de tricotaje caracaleană joi, fiind vorba de alte două angajate.

În total, nu mai puțin de 16 persoane au legătură cu focarul de la Vas Co Tricot, care a izbucnit după ce o angajată de la o firmă din localitatea Motru, județul Gorj, unde activitatea a fost suspendată pentru apariția unor cazuri pozitive cu virusul SARS-CoV-2, a venit în delegație la firma caracaleană.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți