18.1 C
Slatina
sâmbătă,27 iulie,2024

Ultimele Articole

Peste o sută de olteni care s-au plimbat nestingheriți pe străzi de 1 Mai, sancționați cu peste 250.000 de lei

- Advertisement -

Oltenii au rămas nepăsători la apelul oamenilor legii, respectiv cel de a sta în casă pentru a preveni răspândirea infecțiilor umane cu virusul COVID-19, și peste o sută dintre ei au fost amendați de ziua liberă de 1 Mai cu peste 250.000, oamenii legii găsindu-i plimbându-se nestingheriți pe străzile județului.

Potrivit unui comunicat remis de Prefectura Olt, forțele de ordine au efectuat vineri peste 1.250 de verificări privind modul în care cetățenii respectă măsura izolării, carantinării instituționalizate, respectiv măsura privind restricționarea circulației pe perioada stării de urgență.

În urma acestor activități, 112 locuitori ai județului au fost sancționați contravențional cu 253.000 de lei, pentru că nu au respectat măsura privind restricționarea circulației.

În ultima zi, peste 550 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari, au desfășurat controale și verificări, au fost angrenați în activități de fluidizare a traficului rutier și însoțire a unor autoturisme spre centrele de carantină și au asigurat paza locațiilor de carantinare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți