10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Verguleasa: Tânăr căutat de autoritățile italiene, prins de polițiștii olteni și încarcerat

- Advertisement -

Un tânăr de 32 de ani, din comuna Verguleasa, pe numele căruia autoritățile judiciare din Italia au emis mandat european de arestare, a fost prins sâmbătă de polițiștii olteni și reținut. Bărbatul a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tentativă la furt calificat, după ce acum șase ani a intrat într-o fabrică pentru a sustrage panouri forovoltaice și alte bunuri.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că mandatul emis de autoritățile italieni a fost pus în executare de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Verguleasa.

„Autoritățile judiciare din Italia au condamnat bărbatul la pedeapsa cu închisoarea, întrucât în cursul anului 2014, a pătruns într-o zonă folosită ca fabrică fotovoltaica, cu scopul de a sustrage panouri și alte materiale”, a spus reprezentantul IPJ.

Tânărul din Verguleasa a fost reținut pentru 24 ore, iar duminică va fi prezentat în fața judecătorilor de la Curtea de Apel Craiova, în vederea predării către autoritățile judiciare din Italia. În prezent, acesta se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți