20.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Femeie găsită moartă în râul Olt, în zona debarcaderului de la plaja din Slatina

- Advertisement -

O femeie a fost găsită moartă în râul Olt, în zona plajei de la ieșirea din Slatina spre Craiova, pentru degajarea cadavrului fiind solicitați să intervină pompierii.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit în zona debarcaderului de la Plaja Olt. „Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru primă intervenție, cu peridoc și barcă pneumatică, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au acționat în zona debarcaderului de la Plaja Olt, pentru degajarea unui cadavru din râul Olt. Trupul neînsuflețit al persoanei de sex femeiesc a fost degajat cu ajutorul accesoriilor specifice, acesta aflându-se la aproximativ doi metri de mal. Cazul a fost preluat de polițiști”, spune reprezentantul ISU.

Polițiștii slătineni fac cercetări pentru a identifica cadavrul, potrivit unor surse medicale acesta aflându-se în descompunere. „Echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina s-a deplasat în zona debarcaderului de la Plaja Olt, unde a fost găsit un cadavru. Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea acestuia și pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

După îmbrăcăminte, semnalmente și obiectele găsite asupra acesteia, polițiștii iau în calcul că trupul neînsuflețit ar aparține, cel mai probabil, Irinei Nicoleta Marcu, tânăra de 27 de ani, din municipiul Slatina, care a dispărut în urmă cu o săptămână, în noaptea de 25 spre 26 aprilie, și era dată în urmărire națională și în consemn la frontieră. „În ziua de 25 spre 26 aprilie a plecat voluntar din municipiul Slatina. Semnalmente: 1,65 metri, 60 de kilograme, păr șaten lung până la umeri, ochi albaștri, ten deschis, fără semne particulare. La momentul plecării este posibil să fi purtat o geacă din material textil de culoare violet, pantaloni de culoare gri și tricou alb, iar în picioare adidași. Aceasta suferă de afecțiuni psihice, urmează un tratament medical, fiind diagnosticată cu «schizofrenie paranoidă»”, sunt detaliile apărute pe pagina Poliției Române la cazul de dispariție al femeii.

În urma autopsiei, medicii legiști vor stabili cauza morții. „În urma cercetărilor efectuate la fața locului, după examinarea exterioară a cadavrului, nu au fost observate semne de violență. Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei”, a mai spus reprezentantul IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți