14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

46 de cazuri de Coronavirus în Olt: 12 pacienți vindecați, 33 internați în spital și un deces

- Advertisement -

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt au anunțat oficial că în județ sunt doar 46 de cazuri de Covid-19 confirmate și nu 49, așa cum a raportat Grupul de Comunicare Strategică, trei dintre acestea fiind eronate. Din totalul îmbolnăvirilor, avem 12 pacienți declarați vindecați și externați din unitățile medicale în care au primit tratament de specialitate, 33 sunt în continuare internați și, din păcate, în Olt a fost înregistrat și primul deces.

„Conform datelor transmise de către Direcția de Sănătate Publică Olt, astăzi, 4 mai,nu au fost înregistrate cazuri noi de persoane infectate cu virusul Covid-19 în județul Olt. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 12 persoane au fost declarate vindecate și au fost externate din unitățile spitalicești. Totodată, până acum, 33 persoane diagnosticate pozitiv cu infecția cu Covid-19 se află internate în spital. Din nefericire, a fost înregistrat și un deces al unei persoane confirmate cu virusul”, se arată într-un comunicat remis de Prefectura Olt.

În prezent, avem 213 de olteni carantinați și 791 de izolați la domiciliu, care se află sub monitorizare medicală, în județ. Totodată, în ultimele 24 de ore, s-au efectuat și nouă noi teste pentru depistarea noului Coronavirus. „Până la acest moment, pentru județul nostru, au fost prelucrate 1.209 teste Covid-19”, mai precizează reprezentanții Prefecturii Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți