9.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cadavrul găsit în râul Olt aparține tinerei dispărute din Slatina. Mesaje de adio de la prieteni, pe pagina ei de Facebook

- Advertisement -

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt au anunțat luni dimineața că trupul neînsuflețit găsit în râul Olt, în zona debarcaderului de la plaja de la ieșire din Slatina spre Craiova, aparține tinerei de 27 de ani care a dispărut de acasă duminică, 26 aprilie. Irina Nicoleta Marcu a fost recunoscută de părinții săi la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, unde cadavrul acesteia a fost dus duminică după-amiaza, după ce pompierii l-au scos din apele Oltului. Tânăra s-a sinucis, iar prietenii care au cunoscut-o, la aflarea tristei vești, au lăsat multe mesaje pe pagina sa de socializare.  

„În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că trupul neînsuflețit găsit in râul Olt aparține tinerei dată dispărută la data de 26 aprilie. Nu există suspiciuni de omor în cauză”, a transmis Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

La aflarea faptului că femeia găsită înecată în Olt este prietena lor, cei care au cunoscut-o au lăsat mesaje de condoleanțe pe pagina ei de Facebook. „«Îți mulțumesc că mi-ai fost prietenă, colegă! Plânge și cerul alături de noi! Dumnezeu să te ierte! Zbor lin către cer!», «Nu pot să mă gândesc la tine ca și când nu mai ești, încerc să înțeleg de ce ai ales așa, însă nu pot… Ce a fost în sufletul tău, înger frumos? De ce ai plecat fără ca măcar să te bucuri de viață? Îmi vei lipsi enorm… îmi va lipsi să te strâng în brațe, îmi va fi dor de momentele în care pur și simplu erai, fără să faci ceva anume… Știam că vei fi acolo să îmi oferi unul din zâmbetele tale, însă acum… nu mai ești. Drum lin către îngeri, iubita mea! Sper că ești într-un loc mai bun…», «Credeam că bunul Dumnezeu îmi va îndeplini dorința de ziua mea să pot să te revăd draga mea fostă colegă și prietenă, dar ai ales alt drum. Nu pot să cred că ai recurs la asa gest. Un înger de om acum ești printre îngeri și au grijă de tine! Drum lin presărat cu îngerii!», «Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace! Un suflet frumos și mult prea tânăr! Chiar dacă nu am fost alături de tine în clipele grele, mulți dintre noi îți voiam binele!»”, sunt doar o parte dintre postările lăsate de prieteni pe pagina tinerei.

La o săptămână de la dispariție, cunoscuții Nicoletei încă sperau ca aceasta să fie găsită, însă duminică după-amiază faptul că trupul neînsuflețit al femeii găsit la debarcaderul de la Plaja Olt i-ar putea aparține i-a întristat pe toți. Luni dimineață, oficial, acest lucru avea să se adeverească. După ce a plecat de la domiciliu voluntar, tânăra de 27 de ani, din Slatina, a fost dată în urmărire națională și în consemn la frontieră. Cercetările polițiștilor au stabilit că aceasta suferea de afecțiuni psihice, urmând un tratament medical, fiind diagnosticată cu „schizofrenie paranoidă”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți