Ce infracțiuni au fost constatate în week-end, în stradă

S-a acționat în forță, în stradă, la sfârșitul săptămânii trecute, sute de polițiști, dar și oameni ai legii fiind prezenți în stradă. Mai multe infracțiuni au fost constatate, persoane din județele Olt și Dolj alegându-se cu dosare penale.

În timp ce acționau pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, polițiștii au depistat un tânăr de 17 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. Din primele cercetări, a reieșit faptul că acesta a fost condus autoturismul respectiv fără acordul proprietarului. Pe numele său au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Polițiștii din municipiul Caracal au depistat un bărbat de 32 de ani, din comuna Gostavățu, în timp ce vindea 21 de kilograme de pește, specia crap, fără a deține documente legale de proveniență a acestuia. În cazul său, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de comercializarea de pește fără a deține documente de provenință.

Totodată, oamenii legii au mai constatat și nereguli pe șosele.

Spre exemplu, polițiștii din orașul Balș au depistat în trafic un tânăr de 21 de ani, din comuna Rojiște, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, având plăcuțele de înmatriculare provizorii expirate. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta a condus autoturismul fără a poseda permis de conducere. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Acționând pe raza comunei Iancu Jianu, polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Bobicești au depistat în trafic un bărbat de 46 ani, din localitate, care conducea un autoturism în iancu Jianu, fără a deține permis de conducere. Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0,98 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Șoferul s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<