2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ultimele cazuri de Covid-19, raportate din nou eronat

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a raportat luni alte trei îmbolnăviri cu virusul Covid-19 în Olt, numărul acestora ajungând la 49, însă cifrele anunțate pentru județul nostru sunt din nou eronate.

Potrivit unor surse oficiale, reprezentanții Prefecturii Olt au fost informați de specialiștii Direcției de Sănătate Publică că în ultimele 24 de ore în județ nu a fost confirmat niciun caz nou de infecție umană cu noul Coronavirus. Astfel, Oltul rămâne cu cele 46 de cazuri de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV-2, ultimele patru fiind confirmate duminică.

Județul Olt a înregistrat duminică și primul deces din cauza Covid-19. Este vorba de femeia de 54 de ani, din comuna Scărișoara, care a fost diagnosticată cu virusul în data de 23 aprilie și a murit pe 3 mai. Pacienta, care prezenta și comorbidități – hipertensiune arterială și obezitate – se afla internată la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” din Craiova și, inițial, a fost internată pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți