11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

COMUNICAT DE PRESA

- Advertisement -

Prin prezenta SC CORAL IMPEX SRL, avand punct de lucru deschis in Municipiul Slatina, str. Libertatii, nr. 11, bl. GA8B, sc. A, ap. 4, va aduce la cunostinta ca in perioada 07 – 10 Mai 2020 se vor executa servicii de dezinfectie pe scarile de bloc din Municipiului Slatina , in baza contractului de concesiune nr. 11302/25.08.2010 incheiat cu Consiliul Local al Municipiului Slatina – Directia Administrare Patrimoniu privind serviciile de deratizare, dezinsectie, dezinfectie si tratamente fitosanitare.

Produsul utilizat pentru tratamentele de dezinfectie –scari de bloc:

  • Huwa San TR 50, avand substanta activa peroxid de hydrogen. Este avizat de Ministerul Sanatatii.

Activitatea de dezinfectie pe scarile de bloc din Municipiului Slatina este realizata de catre Consiliul Local al Municipiului Slatina – Directia Administrare Patrimoniu prin SC CORAL IMPEX SRL, cu utilaje portabile, conform contractului de concesionare a serviciului public de deratizare, dezinsecţie, dezinfectie si tratamente fitosanitare în municipiul Slatina.
Personalul implicat in executia serviciilor este calificat in functia de agent D.D.D, in conformitate cu legislatia in vigoare si este dotat cu echipament de protectie corespunzator.

In acest sens, rugam cetatenii Municipiului Slatina ca in perioada mentionata sa faciliteze accesul agentilor DDD in incinta scarilor de bloc din Municipiul Slatina.

RECOMANDĂRI:

1) După efectuarea dezinfecției, NU circulați pe scară cel puțin 60 minute!
2) În cazul în care sesizaţi miros specific de substanţă, recomandăm aerisirea imediată a încăperii!
In caz contrar Consiliul Local al Municipiului Slatina – Directia Administrare Patrimoniu si SC CORAL IMPEX SRL sunt absolvite de orice responsabilitate.

DIRECTOR GENERAL, ALEXANDRU BADEA

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți