9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Alți 26 de olteni, testați pentru depistarea virusului SARS-CoV-2

- Advertisement -

Infecțiile umane cu virusul COVID-19 existente în județ au continuat să fie monitorizate și pe parcursul zilei de marți, de specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt. De asemenea, s-au efectuat noi teste pentru despistarea noului Coronavirus în rândul oltenilor și au fost supravegheate medical persoanele aflate în centrele de carantină, precum și cele autoizolate.

Potrivit unui comunicat remis de Prefectura Olt, față de ziua precedentă, marți au fost efectuate peste 20 de noi teste pentru depistarea infecției umane cu SARS-CoV-2. Astfel, până la acest moment, 1.250 de teste COVID-19 au fost prelucrate în județ, dintre care 26 au fost realizate doar în ultimele 24 de ore.  

În prezent, avem peste 200 de carantinați și peste 800 de autoizolați în Olt. „În județul Olt, în carantină instituționalizată sunt 235 de persoane. Alte 823 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală”, se arată în comunicat.

Până acum, potrivit datelor transmise Prefecturii de specialiștii DSP, în județ au fost confirmate și 48 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13 au fost declarate vindecate și au fost externate din unitățile medicale în care au primit tratament de specialitate, diferența de 34 aflându-se în continuare internate în spital, pentru terapie. Din păcate, s-a înregistrat și un deces al unei persoane confirmate cu noul Coronavirus.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți