22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Județul Olt sub cod galben de vânt, până joi seara

- Advertisement -

Meteorologii au actualizat avertizările de vreme rea, care sunt în vigoare zilele acestea, iar județul Olt se află atât miercuri, cât și joi, sub incidența a două coduri galbene de vânt puternic.

Primul cod a intrat în vigoare miercuri după-amiază, la ora 13:30, și expiră în această seară, la ora 21:00. „În Maramureș, Transilvania, Oltenia și sud-vestul Munteniei, local și temporar vor fi intensificări ale vântului cu viteze la rafală ce vor depăși în general 55 – 65 de kilometri pe oră”, transmit reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie.

Cel de-al doilea cod galben este valabil pe parcursul zilei de joi, în intervalul orar 06:00 – 21:00. „În Oltenia, vestul Munteniei și în nordul și centrul Moldovei, local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală cuprinse, în general, între 55 și 65 kilometri pe oră, mai ridicate în nordul Moldovei, unde se vor înregistra peste 70 de kilometri pe oră”, au anunțat meteorologii.

Până joi seara, în aproape toată țara sunt în vigoare o informare meteorologică, cinci coduri galbene și un cod portocaliu de vreme rea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți