15.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un pacient de pe Secția Cardiologie a Spitalului Slatina s-a aruncat pe fereastră și a murit

- Advertisement -

Un pacient care era internat pe Secția Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, situată la etajul V al corpului central, a recurs joi dimineața la un gest necugetat. Bărbatul s-a aruncat pe fereastra salonului în care acesta era internat, iar în urma nefericitului eveniment acesta a intrat în stop cardio-respirator, primind îngrijiri medicale în Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului slătinean. În scurt timp, acesta a decedat.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat. „La data de 7 mai, în jurul orei 09:30, Poliția municipiului Slatina a fost sesizată telefonic despre faptul un pacient al spitalului, în vârstă de 76 de ani, din comuna Schitu, județul Olt, s-ar fi aruncat de la etajul V al secției în care era internat. Acesta și-a pierdut viața în urma impactului. Echipa operativă din cadrul Poliției Slatina efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Conducerea SJU Slatina a dat mai multe detalii cu privire la pacientul care s-a aruncat de la geamul salonului în care internat pe Secția Cardiologie, spunând că acesta era internat de sâmbătă și nu avea probleme psihice.

„În data de 7 mai, în jurul orelor 09:00, la aproximativ 30 de minute după administrarea tratamentului medical, un pacient de sex masculin, în vârstă de 76 de ani, s-a aruncat pe geamul salonului în care era internat, în cadrul secției Cardiologie, la etajul V al Corpului Central al Spitalului Județean de Urgență Slatina. Pacientul a fost transportat de urgență în UPU Slatina, unde s-au efectuat procedurile de resuscitare, care nu au avut succes, fiind pronunțat decesul la ora de 09:50. Pacientul era internat din data de 2 mai, cu diagnosticul de anevrism aortă ascendentă, hipertensiune arterială și insuficiență cardiacă, starea pacientului fiind ameliorată la data incidentului. Pacientul nu era cunoscut cu antecedente psihiatrice. Au fost anunțate Direcția de Sănătate Publică Olt și Poliția municipiului Slatina, care a deschis o anchetă în acest caz”, a declarat Cătălin Rotea, managerul unității medicale, prin intermediul unui comunicat de presă referitor la nefericitul eveniment.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți