10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Acțiunile de igienizare și dezinfecție a domeniului public, continuate de Primăria Slatina

- Advertisement -

Echipele Primăriei Slatina au continuat în aceste zile acțiunile de igienizare și dezinfecție a suprafețelor domeniului public din oraș, acestea fiind prezente în mai multe cartiere.

În afară de străzi, trotuare și alei, au mai fost spălate cu spumă activă și substanțe dezinfectante intrările în scările de bloc, stațiile mijloacelor de transport în comun, dar și mobilierul urban.  

„Pentru siguranța și sănătatea fiecăruia dintre noi, și în această seară, echipele coordonate de Primăria municipiului Slatina în vederea igienizării și dezinfecției suprafețelor domeniului public, sunt din nou prezente pe teren. În vederea diminuării riscului de contagiune a noului coronavirus SARS-CoV-2, străzile, trotuarele, aleile, intrările în scările blocurilor de locuit, stațiile mijloacelor de transport în comun și mobilierul urban din cartierele municipiului Slatina sunt spălate în continuare cu spumă activă și substanțe dezinfectante”, se arată într-un comunicat transmis de municipalitate.

De la începutul stării de urgență impusă pentru a preveni răspândirea noului Coronavirus, este a cincia serie a acțiunilor ample de spălare și dezinfecție a domeniului public din toată Slatina, inclusiv cartierele de case, interiorul scărilor de bloc, precum și locurile de joacă și parcurile.

Pe lângă aceste activități, Primăria Slatina mai acordată cinci măști de protecție și cinci perechi de mânuși pentru fiecare familie din cele 34.000 de locuințe existente în urbe, dar și tichete sociale pentru situații de urgență, în valoare de 300 lei pentru o persoană.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți