14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident pe DN 65 – E 574, la ieșire din comuna Optași Măgura

- Advertisement -

Accident de circulație, sâmbătă după-amiază, pe Drumul Național 65 – European 574, la ieșire din comuna Optași Măgura. Două persoane se aflau în autoturismul care s-a răsturnat într-un șanț de la marginea drumului, oprindu-se pe plafon.

Din fericire, șoferul și pasagerul nu au fost răniți în urma evenimentului rutier, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

Polițiștii rutieri s-au deplasat la fața locului pentru a face cercetări și a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul. „În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 32 de ani, din județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DN – E 574, în afara localității Optași Măgura, pe un sector de drum în rampă, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga și a pierdut controlul asupra direcției de mers. Autoturismul, în care mai era o persoană, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Nicio persoană nu a necesitat transportul la spital”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Sursă foto: Facebook – Info Trafic Slatina

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți