10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Utilaj furat din Suedia, găsit în gospodăria unui tânăr din comuna olteană Stoenești

- Advertisement -

Un utilaj industrial care ar fi fost furat din Suedia a fost găsit sâmbătă dimineața în curtea casei unui tânăr de 25 de ani, din comuna Stoenești. Utilajul a fost indisponibilizat de polițiștii de investigații criminale din Olt.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că utilajul industrial a fost găsit de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în cadrul unei acțiuni organizate pe linia combaterii traficului și furturilor de autovehicule.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii de investigații criminale s-au autosesizat cu privire la faptul că un bărbat de 25 de ani, din comuna Stoenești, deține în curtea imobilului un utilaj industrial tip încărcător frontal. Polițiștii au extins cercetările și au constatat faptul că pentru utilajul respectiv există o alertă de urmărire internațională, emisă în cursul lunii februarie, de autoritățile din Suedia”, a spus reprezentantul IPJ.

Sursa citată a adăugat că utilajul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, care sunt desfășurate sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți