11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident cu cinci răniți, printre care și un copil de doi ani, în comuna Mărunței

- Advertisement -

Cinci persoane, printre care și un băiat de doi ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, luni dimineață, în urma unui accident de circulație produs pe Drumul Județean 546, în comuna Mărunței.

Două autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier, paramedicii SMURD și cadrele medicale de la ambulanță intervenind la fața locului pentru a acorda primul ajutor victimelor.

„Pompierii SMURD Stoenești și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, au acționat, în localitatea Mărunței, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane, patru adulți și un minor, în vârstă de doi ani. Echipajul SMURD a preluat un bărbat, în vârstă de 22 de ani, cu dureri la bazin și coloana vertebrală. Echipajele Serviciului de Ambulanță au preluat două femei, cu traumatisme cranio-faciale, conștiente. La spital a fost transportat și minorul, împreună cu mama acestuia, ambii fără urme vizibile de traumă. Toate victimele au fost transportate la Unitatea de primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru investigații medicale amănunțite”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Potrivit polițiștilor Biroului Rutier Slatina, accidentul s-a produs după ce un tânăr de 21 de ani, din Radomirești, a intrat pe contrasens cu autoturismul pe care îl conducea.

„Din primele date, se pare că un tânăr de 21 de ani, din comuna Radomirești, în timp ce conducea un autoturism din direcția Drăgănești Olt spre Slatina, pe raza comunei Mărunței ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar. Cei doi conducatori auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma evenimentului rutier, polițiștii au deschis dosar penal în care fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți