2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Acțiuni de deratizare a domeniului public la Slatina

- Advertisement -

Primăria Slatina a demarat duminică o acțiune amplă de execuție a tratamentelor fitosanitare pe întreg domeniului public al municipiului, o astfel de operațiune desfășurându-se și pe parcursul zilei de luni.

Reprezentanții Direcției Administrare Patrimoniu Slatina desfășoară această acțiune în conformitate cu un grafic întocmit în vederea aplicării și este monitorizată de către inspectorii acestei instituții.

„În vederea obținerii rezultatelor optime s-au dispus următoarele măsuri: participarea a 26 de agenți DDD, utilizarea a patru mijloace de transport pentru tratament fitosanitar la sol cu 12 aparate-mici atomizoare și utilizarea a cinci utilaje de mare capacitate”, se arată într-un comunicat remis de municipalitate.

Potrivit sursei citate, sunt deratizate aliniamentele stradale, scuarurile, spațiile verzi dintre blocuri și parcurile. „Deși substanțele pe care le utilizăm sunt avizate de către Comisia de Omologare a Ministerului Agriculturii și prezintă un grad redus de toxicitate pentru populație, în momentul pulverizării, ele pot fi iritante, motiv pentru care vă sfătuim să nu stați în raza de acțiune a aparatelor pentru a nu inspira aerosolii emanați”, mai transmit autoritățile locale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți