10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șoferi cu dosare penale, după ce au fost prinși în stare de ebrietate în trafic

- Advertisement -

Doi conducători auto din județul Olt, care în week-end au fost prinși băuți la volan, s-au ales cu dosar penal. Concentrațiile alcoolului depășeau un miligram pe litru alcool pur în aerul expirat.

Unul dintre șoferi a fost oprit de polițiști în trafic sâmbătă noaptea pe bulavardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina. Bărbatul de 44 de ani, din localitate, conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de un miligram pe litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Duminică după-amiază, pe Drumul Județean 544, în comuna Vădăstrița, avea să fie depistat în stare de ebrietate la volan un alt șofer. Bărbatul, în vârstă de 37 ani, din localitate, conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 1,51 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Din cercetări s-a stabilit faptul că mașina i-a fost încredințată acestuia de un bărbat de 37 ani, tot din comuna Vădăstrița. Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și încredințarea unui autovehicul unei persoane aflate sub influența alcoolului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți