19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr fără permis, mort într-un accident la Schitu

- Advertisement -

Un tânăr de 22 de ani, din comuna Cilieni, și-a pierdut viața în urma unui accident grav produs, duminică noaptea pe Drumul Județean 653, în comuna Schitu. Acesta nu avea permis de conducere, iar autoturismul pe care îl conducea a izbit violent un cap de pod de pe marginea drumului și a luat foc, fiind distrus în totalitate.

Polițiștii rutieri care au efectuat cercetări la locul producerii evenimentului rutier au stabilit că cel care conducea mașina a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, intrând în capul de pod.

„În noaptea de 10 spre 11 mai, în jurul orei 01:00, pe raza comunei Schitu, un tânăr de 22 de ani, din comuna Cilieni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 653, fără a poseda permis de conducere, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit un cap de pod. În urma impactului șoferul a decedat, iar autoturismul a ars complet”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Din primele informații, tânărul nu a murit carbonizat, iar mai multe persoane care au auzit impactul violente, au ieșit din gospodării și l-au scos din autoturism înainte ca acesta să ardă în totalitate.   

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuniilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți