11.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tineri incoerenți, găsiți de polițiști pe o bancă din Slatina și duși la spital

- Advertisement -

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 24 și 35 de ani, au fost găsiți, luni seară, de polițiști pe o bancă de pe strada Libertății, din municipiul Slatina, în stare de incoerență, aceștia fiind transportați la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru investigații medicale amănunțite.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, a declarat că cei trei tineri păreau că dorm pe banca respectivă, însă polițiștii au observat că sunt incoerenți și au cerut ajutorul cadrelor medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt. Pentru a stabili ce au pățit de fapt aceștia, polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate al IPJ au deschis o anchetă în acest caz.

„Polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Slatina, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, au observat trei tineri, pe strada Libertății, din municipiul Slatina, care la prima vedere dormeau pe o bancă. Observând faptul că aceștia sunt incoerenți, polițiștii au solicitat ambulanța pentru a fi transportați la spital. Totodată, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au demarat verificări cu privire la aceste aspecte”, a spus reprezentantul IPJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți