10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un nou pacient diagnosticat cu COVID-19, declarat vindecat și externat din spital

- Advertisement -

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt anunță că în ultima zi, în județ, nu s-au înregistrat cazuri noi de îmbolnăvire cu infecția cu virusul SARS-CoV-2, în prezent fiind anunțate oficial 49 de astfel de cazuri. Diagnosticat cu virusul, un alt pacient care primea tratament de specialitate în Spitalul Județean de Urgență Slatina a fost declarat vindecat și externat.   

Pacientul vindecat este o femeie, angajată a fabricii de confecții textil Vas Co Tricot, din municipiul Caracal.

Reprezentanții Prefecturii Olt anunță că persoana confirmată cu virusul COVID-19 s-a externat luni. „Dintre cele 49 de persoane confirmate pozitiv cu noul Coronavirus, 26 persoane au fost declarate vindecate și au fost externate din unitățile spitalicești, o persoană fiind externată astăzi (luni n.r.). Totodată, până acum, 21 persoane diagnosticate pozitiv cu infecția cu COVID-19 se află internate în spital. Au fost înregistrate și două decese ale unor persoane confirmate cu virusul”, se arată în comunicatul remis de Prefectură.

În ultima zi a scăzut și numărul persoanelor aflate în autoizolare cu peste 200, însă cel al carantinaților a crescut cu peste 40. Așadar, luni după-amiază, 324 de olteni sunt în carantină instituționalizată în centrele special amenajate în județ, iar alți 202 sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Totodată, până la acest moment, în județ au fost prelucrate și 1.501 teste pentru depistarea noului Coronavirus, 61 dintre ele fiind doar în ultimele 24 de ore. 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți