22.3 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Percheziție la un slătinean acuzat de comiterea unui furt la o firmă din Dolj

- Advertisement -

Locuința unui bărbat de 42 de ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat, a fost percheziționată la începutul săptămânii de polițiștii Secției 1 Poliţie Rurală Melineşti din Dolj.

Slătineanul este acuzat că, acum mai bine de o lună, a comis un furt la o firmă din localitatea doljeană Șimnicu de Sus, de unde a sustras mai multe seturi de jante auto.

„La data de 2 aprilie, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în noaptea de 31 martie spre 1 aprilie, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăţi comerciale din Şimnicu de Sus, de unde au sustras șapte seturi de jante auto din aliaj, prejudiciul fiind estimat la suma de 8.000 de lei. În cauză, poliţiştii doljeni au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat”, a spus Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Luni, în dosar, oamenii legii din județul vecin, cu sprijinul poliţiştilor olteni, au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 42 de ani, din Slatina, bănuit de comiterea faptei, iar în urma activităţilor desfăşurate, s-au găsit cele șapte seturi de jante auto, acestea fiind restituite persoanei vătămate.

„Poliţiştii continuă cercetările în această cauză, urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet competente cu propunerile corespunzătoare”, a adăugat reprezentantul IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți