19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

S-au distribuit tabletele pentru elevi la Cungrea

- Advertisement -

Tabletele care au fost achiziționate de Primăria Cungrea au ajuns în aceste zile la elevii din localitate. Acestea au fost distribuite cu titlu gratuit cursanților, scopul autorităților locale fiind acela ca aceștia să poată finaliza anul școlar 2019 – 2020, având în vederă că pandemia de Coronavirus a făcut ca învățământul să se poată desfășura în mediul on-line.

„Având în vedere contextul actual legat de desfășurarea cursurilor școlare on-line, toți elevii din cadrul celor două școli de pe raza comunei noastre vor primi gratuit tablete din partea primăriei. Astfel, procesul educațional se va desfășura în condiții optime. Suntem, așa cum v-am dovedit, în slujba dumneavoastră. Totul va fi bine!”, precizau, la sfârșitul lunii trecute, reprezentanții Primăriei Cungrea într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

În total, 89 de tablete, în valoare de peste 25.000 de lei, au fost distribuite elevilor din clasele I – IV de la Școala Oteștii de Jos și celor de la clasele V – VIII de la Școala Cungrea.

Aceasta nu este singura investiție în domeniul educațional realizată în această perioadă în comuna Cungrea. În apropierea școlii din satul Cungrea este construită o sală de sport modernă, în valoare de 2 milioane lei. Fondurile sunt alocate de Compania Națională de Investiții, lucrările urmând a fi finalizate până în toamnă, înainte de începerea noului an de învățământ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți