14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sătenii din comuna Brâncoveni au apă la robinete

- Advertisement -

O nouă investiție a fost pusă în funcțiune, la începutul acestei săptămâni, în comuna Brâncoveni. Sătenii din localitate au început să aibă la robinete, în total fiind efectuate branșamente individuale pentru consum casnic pentru nu mai puțin de 1.032 de gospodării.

Lucrările au fost realizate în cadrul proiectul „Prima înființare a sistemului de alimentare cu apă în comuna Brâncoveni” a cărui valoare este de aproximativ 9,7 milioane de lei, fără TVA, finanțat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

„Zi așteptată de toți cetățenii comunei noastre. Începând de astăzi (luni n.r.) curge apă pe țevile de alimentare cu apă. Se efectuează primele lucrări de verificare la proiectul «Prima înființare a sistemului de alimentare cu apă în comuna Brâncoveni». Probele se efectuează pe teritoriul rețelei din satul Brâncoveni și constau în: introducerea de apă în rețea; aerisirea robineților, vanelor; teste de presiune în system”, a declarant Ion Cheroiu, primarul localității.

Potrivit autorităților locale, în perioada următoare sunt programate lucrări de verificare și pe rețelele de alimentare cu apă din satele Mărgheni, Ociogi și Văleni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți