13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânără polițistă din Slatina, internată la un spital din Capitală. Are nevoie de sânge

- Advertisement -

UPDATE: Zeci de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt vin în sprijinul tinerei din Slatina, agent de ordine publică la Poliția Teleorman și marți, 19 mai, vor merge la Centrul de Transfuzii Sanguine Slatina pentru a dona sânge. Potrivit oamenilor legii olteni, orice grupă de sânge este compatibilă pentru a o putea ajuta pe Andreea Elena Sandu de 33 de ani, care în prezent este internată pe Secția Hematologie a Spitalului Clinic Fundeni din București.

Știrea inițială: Andreea Elena Sandu, o tânără care pe 13 mai împlinește 33 de ani, din municipiul Slatina, în prezent agent de ordine publică în cadrul Poliției Teleorman, are nevoie urgentă de sânge. Căsătorită și mamă a doi copii, olteanca a fost diagnosticată recent cu „leucemie mieloidă acută”. În prezent este internată la un spital din București și acum colegii de breaslă, dar și alți oameni de bine, trebuie să-i ofere tot sprijinul.

Tânăra din Slatina este absolventă a Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina, iar apoi a absolvit Școala de Agenți de Poliție din Câmpina. Și soțul ei, Ovidiu, este absolvent al aceleiași școli de poliție, iar acum amândoi lucrează în cadrul IPJ Teleorman.

„Andreea și Ovidiu sunt o familie de polițiști, se cunosc de când au finalizat studiile la Școala de Agenți de Poliție «Vasile Lascăr» Câmpina. Amândoi sunt din Olt, iar la repartiție au optat pentru IPJ Teleorman, fără să știe că peste câțiva ani vor fi o familie. După puțin timp s-au cunoscut la o cercetare la fața locului, el fiind criminalist, iar ea agent de ordine publică. În scurt timp și-au unit destinele și viața a evoluat firesc, rând pe rând venind toate: casa, mașina, copii, întâi Andrei, voinicul cel mare, iar apoi prâslea, Vlăduț. Totul părea că decurge normal și ce poate fi mai frumos decât să vezi o familie fericită? Într-o dimineață, acum două săptămâni, Andreea s-a trezit cu gâtul umflat, a realizat că nu este ceva în regulă, când a vrut să se dea jos din pat, simțindu-se slăbită. Ovidiu, soțul ei, care o știa o persoană energică a întrebat-o ce s-a întâmplat. Nu știa ce să-i răspundă. A plecat spre medic repetându-și în gând «Doamne să nu fie COVID!». După mai multe analize ale medicului de familie, acesta i-a transmis că trebuie să meargă la București la spital. Tot mai îngrijorată, și-a lăsat copiii în grija unor prieteni și a plecat împreună cu soțul la Spitalul Fundeni unde avea trimiterea. Aici diagnosticul a picat ca un trăsnet «leucemie mieloidă acută» (…)”, este pe scurt povestea tinerei, postată de cei care vor să o ajute, pe o pagină de socializare.

Agentul de poliție Andreea Elena are acum nevoie de ajutorul semenilor, având nevoie de sânge. Este internată pe Secția Hematologie a Spitalului Clinic Fundeni, iar toți cei care vor să o sprijine sunt rugați de prieteni să meargă la primul centru de transfuzii și să doneze sânge, menționând că o fac pentru tânăra din Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți