10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tinerii găsiți incoerenți pe o bancă din Slatina, cercetați penal de polițiștii SCCO Olt

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au deschis dosar în urma evenimentului care a avut loc luni seara la Slatina, toți cei trei tineri găsiți incoerenți pe o bancă de pe strada Libertății, din municipiu, fiind cercetați penal.

Potrivit unor surse, cei trei tineri din Slatina s-ar fi aflat sub influența drogurilor, însă se așteaptă rezultatul analizelor probelor prelevate pentru a ști exact acest lucru, iar unul dintre ei este cunoscut de polițiști drept consumator de astfel de substanțe.

Cei trei slătineni de 24, 26 și 35 de ani păreau că dorm pe bancă în momentul în care o patrulă de polițiști i-a găsit, însă în momentul în care aceștia au încercat să comunice cu ei și-au dat seama că ceva este în neregulă și au solicitat o ambulanță care i-a transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru îngrijiri medicale.

„Polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Slatina, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, au observat trei tineri, pe strada Libertății, din municipiul Slatina, care la prima vedere dormeau pe o bancă. Observând faptul că aceștia sunt incoerenți, polițiștii au solicitat ambulanța pentru a fi transportați la spital. Totodată, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au demarat verificări cu privire la aceste aspecte”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, la scurt timp după eveniment.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți