13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Consilierii locali PSD din Piatra Olt distribuie gratuit 10.000 de măști de protecție cetățenilor din oraș

- Advertisement -

Consilierii locali ai Partidului Social Democrat din Piatra Olt au început să distribuie în mod gratuit cetățenilor din oraș măști de protecție, pe care aceștia le-au achiziționat după ce și-au donat indemnizațiile lunare.

În total, 10.000 de astfel de kituri sanitare vor ajunge în aceste zile la oamenii din Piatra Olt, decizia de împărțire a acestora aparținând lui Nicușor Rada, viceprimarul localității, ținând cont că începând de vineri, 16 mai, când expiră starea de urgență și se intră în starea de alertă, purtarea măștii de protecție în spațiile publice închise și mijloacele de transport în comun devine obligatorie.

„Mergând în întimpinarea solicitărilor cetățenilor orașului Piatra Olt, Grupul de Consilieri Locali ai Partidului Social Democrat, conduși de Nicușor Rada, a decis să își doneze indemnizațiile încasate în urma prelungirii mandatelor, sumele rezultate fiind folosite pentru activități de responsabilitate socială. În acest sens, începând cu data de 13 mai, vor fi distribuite 10.000 măști de protecție împotriva virusului COVID-19, care vor ajunge în fiecare gospodărie din orașul Piatra Olt.
Această acțiune vine în sprijinul locuitorilor din Piatra Olt, având în vedere că începând cu data de 16 mai purtarea măștii de protecție în spațiile publice închise și în mijloacele de transport în comun va fi obligatorie”, se precizează într-un comunicat remis de Grupul consilierilor locali ai PSD din Piatra Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți