10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Craiovean arestat după ce a furat telefonul mobil al unei tinere din Orlea

- Advertisement -

Un bărbat de 59 de ani, din Craiova, a fost arestat miercuri, după ce acum mai bine de o lună a furat telefonul mobil al unei tinere de 24 de ani, din comuna olteană Orlea.

Fapta a fost comisă pe 9 aprilie într-un tramvai, iar polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Craiova l-au reținut pe autor marți, pentru 24 de ore.

„Cel în cauză a fost prins în flagrant de poliţiştii de investigaţii criminale la data de 9 aprilie, la scurt timp după ce ar fi sustras un telefonul mobil din buzunarul unei tinere de 24 de ani, din comuna Orlea, județul Olt, care se afla în tramvai la momentul comiterii faptei”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat și în baza probelor administrate, poliţiştii l-au reţinut pe craioveanul de 59 de ani, pentru 24 de ore, iar miercuri acesta a fost prezentat magistraților Judecătoriei Craiova, care au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. În prezent, bărbatul este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Dolj.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți