6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Nicio îmbolnăvire nouă cu Coronavirus, înregistrată în Olt

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a prezentat miercuri, la ora 13:00, datele oficiale despre noile cazuri confirmate cu virusul COVID-19 care au fost înregistrate în România. Noile cifre arată că în Olt nu a fost înregistrată nicio îmbolnăvirea nouă cu Coronavirus, bilanțul cazurilor din județ fiind de 51.

Datele referitoare la județ sunt neschimbate de marți când în Olt au fost confirmate ultimele două cazuri de infecție cu virusul SARS-CoV-2. Ultimii doi pacienți diagnosticați cu această boală sunt contacți ai unui bărbat de 57 de ani, din comuna Șerbănești, pozitivat cu COVID-19, care a murit pe 7 mai la Spitalul Municipal Caracal, respectiv tatăl și fiul acestuia, care sunt internați în prezent la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru tratament de specialitate.

În județul Olt s-a mai înregistrat încă un deces, cel al femeii de 54 de ani, din comuna Scărișoara, diagnosticată cu același virus, care a murit pe 3 mai la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” Craiova.

Din fericire avem și pacienți care au fost declarați vindecați de Coronavirus și externați din unitățile medicale în care s-au aflat internați pentru terapie. Datele oficiale anunțate de specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt arată că marți aveam 30 de olteni vindecați, patru dintre ei fiind externați chiar în cursul zilei respective, alți 19 fiind în continuare internați în spital.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți