13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Încă un scandal între romi, la Piatra Olt. Doi frați s-au luat la bătaie

- Advertisement -

Doi frați de etnie romă, din orașul Piatra Olt, s-au luat la bătaie joi seara, conflictul între aceștia izbucnind spontan. Pentru a-i despărți, au mai sărit încă două rude, însă de aici și până la un scandal în toată regula a mai fost doar un pas. La întreaga scenă au asistat, de pe margine, și alte nemuri ale acestora. A fost nevoie de intervenția mascaților și a jandarmilor pentru a calma spiritele încinse.

La scandal au intervenit polițiștii din localitate, luptătorii de la Serviciul de Acțiuni Speciale și efective ale Jandarmeriei Olt, dar și cadre medicale de pe echipaje de prim ajutor, doi bărbați fiind răniți.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs scandalul, patru persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, din Piatra Olt, fiind cercetate penal.

„În această seară (joi, 14 mai n.r.), Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că într-un cartier din orașul Piatra Olt, mai multe persoane s-ar fi agresat reciproc cu obiecte contondente. Polițiștii din cadrul Poliției Piatra Olt, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt au intervenit cu promptitudine și au aplanat conflictul, urmând să aplice măsurilor legale. Din primele cercetări se pare că este vorba de un conflict spontan între doi frați, alte două rude ale acestora implicându-se în altercație. Vârstele celor patru sunt cuprinse între 20 și 40 de ani, toți fiind din orașul Piatra Olt. Doi bărbați au suferit mai multe leziuni și au primit îngrijiri medicale. Cercetările continuă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul și dispunerea măsurilor legale”, a spus reprezentantul IPJ.

În ultima lună, aceasta este a treia intervenție în forță a polițiștilor și a mascaților de la SAS Olt pentru a aplana scandalurile izbucnite între romii din orașul Piatra Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți